Informații pentru fete

Oferim cooperare fetelor

Dragi candidate,

Dacă vă decideți să intrați în industria erotică sau doriți să vă aduceți vreo schimbare, vrem să vă prezentăm o formă de cooperare pe care o oferim la ShowPark MARKET. Știm că intrarea în această zonă sau schimbarea clubului poate fi o decizie importantă, și, prin urmare, am pregătit pentru dvs. următoarea secțiune a celor mai frecvente întrebări despre ShowPark și o eventuală cooperare. Dacă mai aveți întrebări suplimentare, după ce le-ați citit pe cele prezente, nu ezitați să ne contactați la numărul afișat în secțiunea FAQ / Întrebări frecvente.

În prezent: La momentul actual, datorita numarului crescut de aplicante noi, este necesar sa ne scrii cu exactitate data sosirii tale, pentru a-ti asigura locul tau in club. Daca nu ne anunti in avans data sosirii tale, noi nu iti vom putea asigura o camera gratuita in ziua respectiva.

Suntem o companie care este pe piață de mai bine de 20 de ani. Operăm în total 3 companii în Praga – ShowPark MARKET, clubul DaVINCI și hotelul Henry, un hotel de închiriat cu ora.

Cooperarea cu noi se bazează pe principiul închirierii camerelor. Pentru fiecare zi în care doriți să lucrați, alegeți una dintre cele 56 de camere, plătiți pentru închirierea acesteia și această cameră va fi disponibilă în ziua aleasă de dvs. pe tot parcursul orelor de deschidere de la ShowPark MARKET (între orele 12 și 18). Orele de funcționare pot fi folosite conform dorinţei dvs., deplin sau parţial – timpul petrecut în compania noastră depinde în întregime de dvs. și decizia despre cât timp vreţi să lucraţi în ziua respectivă vă aparţine.

La fel, depinde doar de dvs. de câte ori dorinţi să închiriaţi o cameră – cu noi cooperează doamne care vin de câteva ori pe lună, dar și femei care vin mai des. Programul dvs. de lucru, fișa postului și cu ce clienți doriți să lucraţi sau nu doriți, sunt strict deciizii personale.

Compania noastră este concepută conform așa-numitului model Amsterdam (cunoscut în Germania, de exemplu, ca Laufhausy). Partea centrală, cea în care se află barul, face conexiunea între cele două aripi ale clădirii, şi este proiectată ca un „labirint” de coridoare, unde se află încăperile în sine. Clienții trec prin aceste coridoare, doamnele aşteaptă în faţa ușilor camerelor sau stau așezate ori întinse în cameră. Comunicarea cu clienții este la latitudinea lor.

În ShowPark Market sunt 56 de camere dotate cu grup sanitar propriu, seif cu încuietoare, frigider, aer condiționat, Wi-Fi gratuit și buton de alarmă. Fiecare cameră are în dotare lenjerie de pat curată. În cameră se face curățenie pentru dvs. în fiecare zi, iar serviciul de curățenie este disponibil pe întreaga perioadă de închiriere.

Pentru prima zi de închiriere a unei camere la ShowPark Market nu se plăteşte nimic – prima închiriere este întotdeauna gratuită; astfel vă veţi da seama dacă cooperarea noastră este posibilă sau nu. Urmează ulterior mai multe închirieri preferențiale, iar prețul acestora variază de la 1.500 la 2.500 CZK. Prețul normal de închiriere începe de la suma de 4.100 CZK. Tarifele camerelor variază în funcție de dimensiunea camerei. În afară de prețul de închiriere, nu plătiți alte taxe suplimentare în cadrul cooperării noastre.

La această întrebare există mai multe răspunsuri. Deși potențialul de câștig în ShowPark MARKET este mare, sumele variază. Suma câștigurilor depinde, cum este firesc, în primul rând de dvs. Unele dintre colaboratoarele noastre, în decursul a 25 de zile lucrate într-o lună, pot câștiga, de exemplu, până la 600.000 CZK. Multe domnişoare sunt capabile să câștige până la 35.000 CZK pe zi.

Nu există prețuri fixe cu privire la serviciile, minime sau maxime, obligatorii pentru clienți. Totul depinde în totalitate de dvs. și de acordul încheiat cu un anumit client. Parametrii serviciului pe care îl oferiți depind, de asemenea, numai de dvs. Se poate spune cu aproximaţie, că pentru multe colaboratoare prețul serviciilor este în jur de 2.000 CZK pentru o jumătate de oră. Acest preț este doar orientativ, el poate fi mai mare, dar și mai mic, și repetăm ​​din nou – suma sa este decizia dvs. personală.

În fiecare cameră există un buton de alarmă, pe care îl puteți activa pentru a apela angajații noștri, dacă este necesar. Aceştia sunt gata să intervină imediat, în cazul unor probleme cu clientul.

Desigur. Depinde doar de acordul dvs. cu clientul respectiv. Dacă decideți să vă întâlniți în afara companiei noastre, este problema și decizia dumneavoastră privată. În acest caz, în speţă, nu putem să ne asumăm răspunderea pentru siguranța dvs.

Clientela ShowPark MARKET este cu adevărat diversă, compania este vizitată de clienți din toată lumea. Prezența medie zilnică este în prezent în jur de 200-300 de clienți în zilele lucrătoare, iar în weekend este de aproximativ 500 de clienți pe zi.

Este necesar să aveţi cel puțin un document care să servească la identificarea dvs., fie că este o carte de identitate sau un pașaport. Aceste documente sunt în general necesare pentru circulația străinilor în Republica Cehă. Spre deosebire de ţări ca Germania sau Austria, nu aveți nevoie de permis pentru a lucra în industria erotică. Cu toate acestea, dacă optați pentru deschiderea unei afaceri în care să figurați ca     „artist – interpret”, suntem bucuroși să vă furnizăm informațiile necesare.

Este, desigur, un avantaj, dar nu o necesitate. Dacă sunteți de origine cehă, nu este necesar să cunoaşteţi o limbă străină. Dacă veniți din străinătate, este de dorit să puteţi comunica, cel puțin strictul necesar, în limbile engleză sau cehă.

Nu. Principiul ShowPark MARKET se bazează pe faptul că clientul se plimbă pe coridoarele companiei /locaţiei și se uită la doamnele care se află în camerele închiriate. Clienții sunt obișnuiți să aleagă singuri la care dintre doamne să se oprească, sau cărei doamne să i se adreseze. Desigur, este posibil să vă adresați unui client în trecere folosind un salut, de exemplu, dar nu este necesar.

Puteţi rămâne în locaţie şi în afara orelor standard de deschidere. Presupunând că aveți o cameră închiriată pentru a doua zi, puteți utiliza așa-numita închiriere de dimineață contra unei taxe de 300 CZK. ShowPark MARKET nu este o facilitate hotelieră, așa că nu suntem în măsură să oferim un confort adecvat, așa cum este cazul în hoteluri. Şi ca să vă faceți o idee: în firmă, în timpul zilei curăţenia se face fără a se ţine cont de agitația de pe holuri. Taxă de închiriere de dimineață nu este percepută pentru primele închirieri cu reducere.

Înainte de prima închiriere, este necesar să să avem o întâlnire personală în cadrul căreia vă vom explica  detaliile cooperării (a se vedea ai jos). De obicei, prin programare telefonică, vă vom rezerva imediat o cameră pentru a ne asigura că începeți să lucrați în ziua în care plănuiți să sosiți. Ulterior vă puteți aranja următoarele închirieri prin intermediul aplicației mobile, care vă va fi instalată și explicată de managerul operațiunii. Alternativ, pentru a asigura închirierea, puteți utiliza SMS, Whatsapp etc.

Dispunem de 56 camere. În weekend, toate camerele sunt de obicei ocupate, așa că lucrează 56 de doamne. În timpul săptămânii, poate fi ceva mai puțin. Este întotdeauna mai sigur să aveți o cameră rezervată în avans.

Dacă sunteți interesat de posibilitatea de cooperare, ne puteți contacta la adresa de e-mail: obchod@showpark.info sau la nr. de telefon: +420 603 761 491 (Whatsapp, SMS, apel telefonic). Dacă nu nu ne puteți contacta, nu răspundem la apelul dvs. pe moment, vă vom apela noi imediat și vom aranja o întâlnire personală chiar aici, în ShowPark Market. În timpul întâlnirii, vom vorbi despre așteptările dumneavoastră în ceea ce privește cooperarea, vă vom conduce prin locaţie și vă vom răspunde la orice întrebări pe care le-ați putea avea. Dacă veţi fi în continuare interesată, puteți începe să lucraţi chiar începând cu aceeași zi. Dacă intenționați să faceți acest lucru, vă recomandăm să vă aduceți hainele de lucru și obiectele de care aveți nevoie pentru muncă.

Nu. Doamnele nu au nicio obligație să aibă fotografiile lor pe site-ul nostru. Dar, doamnele care, ca parte a marketingului, au fotografii postate pe site, pot beneficia de reduceri la închiriere.

Pe lângă serviciile standard pe care le așteptați de la noi (curațenie, siguranță, discreție), oferim tuturor doamnelor și alte servicii colaterale, în special servicii de consiliere. Pe baza experienței de mulți ani, vă putem sfătui ce strategie de comunicare să alegeți cu clienții, cum să alegeți ținuta cea mai potrivită pentru dvs., stilul general și marketingul potrivit pentru dvs. În funcție de nevoile dvs., vă puteți consulta cu noi pe tema celei mai potrivite căi către câștigurile dorite: ce zile sau ore ale zile/nopţii să alegeți, asupra căror clienți să vă concentrați atenția, etc.

Sunteţi nouă în afaceri și nu aţi mai făcut niciodată așa ceva? Nu contează. Suntem aici pentru a vă sfătui și a vă transmite experiența. Dacă sunteți interesată, vă putem sfătui și discuta discret subiecte personale și mai dificile – avem colegi în domeniul psihologiei sau al asistenței sociale.

Nu. ShowPark operează în industria erotică de mai bine de douăzeci de ani și este cea mai mare companie de acest gen din Europa Centrală. Cu siguranță nu vom părăsi această piață, nu vă faceți griji.

Echipa noastră de conducere este formată în prezent din șase membri. Aceștia vă vor sta la dispoziție și vor fi pregătiţi să vă ajute cu orice fel de problemă pe tot parcursul orelor de deschidere ale ShowPark MARKET. Înțelegem că activitatea în industria erotică poate fi dificilă. Toți membrii echipei au experiență în consilierea care se referă la industria erotică și, datorită caracteristicilor lor individuale, sunt deschiși la o conversație prietenoasă cu privire la oricare dintre subiectele dvs. Printre membrii echipei avem, de exemplu, un asistent social și psihologi.

În caz de întrebări suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: +420 603 761 491.